Verkoopdag en opening

Het waren een stel heftige weken, maar uiteindelijk met een mooi resultaat. De Kledingbank van Voorst heeft veel ‘volk’ getrokken tijdens de verkoopdag op 29 april. Dat leverde een mooi bedrag op om onze werkzaamheden te kunnen bekostigen. Vrijwilligers ‘kosten niets’ maar er moeten wel spullen zijn om te kunnen werken, een kopje koffie te kunnen drinken enz. Je begrijpt het wel.

De officiële (her-)opening aan de Oude Rijksstraatweg in Twello door wethouder Wormskamp was voor genodigden zoals sponsors, vrienden, mensen van het eerste uur, begeleiders… teveel om op te noemen. Fijn om te merken dat zoveel mensen de Kledingbank een warm hart toedragen. Zelfs de giften-pot werd goed gevuld.

De wethouder gaf aan dat de doelstelling van de Kledingbank zo mooi en simpel is: mensen blij maken. Zo is het. We gaan door met ons werk. De afspraken-agenda is goed vol gelopen. Daar doen we het allemaal voor.

Els Bosscher en Peter Wormskamp

Links de oprichtster Els Bosscher, rechts wethouder Wormskamp

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: