Aanmelden

Iedereen gaat graag goed gekleed, dit is helaas financieel niet voor iedereen mogelijk. De Kledingbank van de gemeente Voorst biedt voor deze groep uitkomst. Het hele gezin kan voor zomer- en winterkleding bij ons terecht. De kwalitatief goede gebruikte schone kleding ontvangen we van particulieren. Ook bedrijven doneren regelmatig (nieuwe) kleding.

Aanmelding

De aanmelding en intake om gebruik te mogen maken van de Kledingbank is voorlopig (gezien de coronamaatregelen) aangepast. De aanmelding en intake worden nu telefonisch besproken door een hulpverlener van Stimenz. Afstand houden is en blijft belangrijk. 

Twijfelt of u recht heeft om gebruik te mogen maken van de kledingbank?

Bel gerust voor overleg met Karin Peters of Marjan de Wilde van Stimenz.

U kunt contact opnemen met het Maatschappelijk Netwerk Voorst. Uw NAW-gegevens telefoonnummer en email worden daar genoteerd. Karin Peters en Marjan de Wilde sociaal werkers van Stimenz nemen daarna contact met u op om de aanvraag te bespreken. 

Er is momenteel genoeg aanbod bij de Kledingbank.

Contact

Maatschappelijk Netwerk Voorst is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 uur en 12.30 uur: 0571-74 51 11. U kunt ook een mailen naar het volgende mailadres: info@mnvoorst.nl.

%d bloggers liken dit: