Officiële opening 10 mei 2023

Kledingbank Voorst aan de Oude Rijksstraatweg 59a wordt woensdag 10 mei 2023 officieel geopend door wethouder Peter Wormskamp. Sponsoren, donateurs en contactpersonen hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Behalve aandacht voor het werk van de Kledingbank leveren de contacten ook weer inspiratie op om goed met elkaar samen te werken. Het is onmisbaar dat maatschappelijke organisaties elkaar goed en makkelijk weten te vinden. Dat zal ook het thema zijn tijdens de opening.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: